Kinetic Sport & Medicine deschide cea mai mare și modernă clinică de recuperare medicală din Cluj-Napoca

Kinetic Sport & Medicine deschide cea mai mare și modernă clinică de recuperare medicală din Cluj-Napoca

Kinetic Sport & Medicine, parte a rețelei de sănătate REGINA MARIA, liderul serviciilor medicale private și furnizorul cu cea mai mare cifră de afaceri, inaugurează cea mai mare și mai modernă clinică de recuperare medicală din Cluj, prin relocarea unității medicale într-un nou spațiu de 800mp. Pacienții vor beneficia de servicii de recuperare medicală și sportivă, tratamente personalizate de kinetoterapie, fizioterapie, terapie manuală, tratamente pentru biomecanica piciorului, servicii pentru copii și multe alte terapii inovatoare, la cele mai înalte standarde.

„De la începutul pandemiei, oamenii au conștientizat și mai mult faptul că prevenția este mai ușoară și rapidă decât tratarea unor afecțiuni care se instalează. Iar asta se aplică și în cazul necesității de recuperare medicală. Prin investițiile realizate în Cluj-Napoca, am reușit să transformăm orașul într-o capitală a sănătății și continuăm demersurile noastre prin relocarea Clinicii Kinetic Sport & Medicine. Angajamentul nostru față de pacienți rămâne același și nu ne abatem de la obiectivul  deja cunoscut: facilitarea accesului la un act medical modern, oricând au nevoie. Suntem acolo unde este nevoie de noi, inaugurarea Clinicii Kinetic reprezentând o confirmare a interesului nostru crescut pentru  dezvoltarea unei game complexe de produse și servicii medicale destinate pacienților, oriunde și oricând au nevoie de noi”, declară Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Tehnologii revoluționare pentru tratarea sportivilor, brevetate NASA

Pe lângă serviciile existente, clinica din Cluj-Napoca va pune la dispoziția pacienților noi concepte și abordări complexe pentru evaluarea și tratarea diferitelor tipuri de afecțiuni. Cu ajutorul programului Spine destinat adulților cu probleme de spate, echipa medicală va acționa cu ajutorul aparatelor MedX și prin elongații vertebrale, pentru testarea, recuperarea și reeducarea medicală a pacienților. În cazurile în care este recomandată recuperarea prin micşorarea reglată a presiunii asupra coloanei vertebrale şi membrelor inferioare, se va folosi Sistemul AlterG. Această tehnologie revoluționară dezvoltată de NASA permite reglarea forței de impact și a forței gravitaționale în timpul mersului, alergării sau în timpul exercițiilor, reușind astfel să regleze probleme de ordin neurologic sau ortopedic și chiar să prevină accidentări în cazul sportivilor.

Kinetic Kids din luna aprilie: tehnologie și inovație pentru recuperarea medicală a micilor pacienți

În același timp, clinica Kinetic Sport & Medicine Cluj vine cu un concept inovator pentru rezolvarea problemelor medicale la copii, Kinetic Kids. Cei mici vor primi un tratament personalizat, după ce echipa de specialiști va evalua aparatul locomotor și coloana vertebrală. Se intervine apoi în fiecare caz cu terapii variate, kinetoterapie sau fizioterapie,.

Tocmai pentru că a fost un an dificil pentru noi toți, ne-am propus ca pacienții să beneficieze de servicii medicale complete și complexe, la Kinetic Sport & Medicine fiecare caz fiind abordat cu o atenție sporită din partea echipei. Suntem pregătiți să răspundem nevoilor unui număr mare de pacienți prin evaluări de specialitate, cu ajutorul unor tehnologii și terapii individualizate, de ultimă generație. Noua clinică Kinetic Sport & Medicine Cluj este dotată cu tehnologie ultraperformantă și sisteme inovatoare, precum Alter G sau MedX, fiind un reper de calitate în această specialitate medicală. Ne deschidem porțile nu doar pentru pacienți adulți, ci și pentru cei mici, printr-o varietate de servicii conexe care vor ajuta la recuperarea diferitelor afecțiuni”, a declarat Gelu Cosma, fondator  Kinetic Sport & Medicine.

În ultimii 10 ani de la lansarea Kinetic Sport & Medicine, peste 36.000 pacienți au trecut pragul clinicilor, printre care se numără sportivi de performanță precum Simona Halep și Horia Tecău. Aceștia au beneficiat de tratamente de recuperare sportivă și medicală printr-o serie de terapii și tehnici eficiente care sunt practicate la nivel internațional, disponibile acum și în noua clinică din Cluj.

În clinicile Kinetic Sport & Medicine, echipa medicală lucrează progresiv, începând cu un consult amănunțit înainte de stabilirea programului de recuperare sau refacere medicală. Importanța evaluării prin tehnologii avansate este caracteristica principală a unităților Kinetic Sport & Medicine, pentru a asigura un protocol eficient în recuperarea pe termen mediu și lung a pacienților.