Cartea “Gata cu mâncatul impulsiv” este un ghid ce cuprinde un program cu o eficiență dovedită pentru tulburările de alimentație.

Este una dintre cele mai citite cărți despre tulburările de alimentație. Gata cu mancatul impulsiv propune un program perfect structurat prin care oricine poate scăpa de aceste probleme atât de frecvente în zilele noastre.

Pentru cei care se confruntă cu problema mâncatului impulsiv sau pentru persoane cu tulburări alimentare, această carte de nelipsit.

Acest ghid, scris de Christopher G. Fairburn, te învață cum să îți monitorizezi comportamentul printr-un program testat și verificat clinic. Ai ocazia să te descoperi și să îți înfrunți cele mai ascunse temeri, învătând în același timp cum să te vindeci.

Autorul cărții, Dr. Christopher G. Fairburn, este cercetător principal la Wellcome Trust și profesor emerit de psihiatrie la Universitatea Oxford. Se află, de asemenea, la conducerea Centrului pentru Cercetarea Tulburărilor Alimentare de la Oxford.Este un clinician recunoscut prin numeroase distincții, printre care și Premiul „Aaron T. Beck“ și Premiul Excelenței în Cercetare din partea Academiei pentru Tulburări Alimentare. Autorul este în mod deosebit interesat de răspândirea la nivel global a tratamentelor psihologice eficiente.