EventsOnline.ro a realizat o selecție a evenimentelor la care ai posibilitatea să participi în zilele următoare, în funcție de domeniul tău de interes:

Sănătate
Conferința Națională Tehnologia & IHealth în Medicina secolului XXI – Un proiect interdisciplinar ce se adresează medicilor specialiști, bioinformaticieni, specialiști IT & inginerie medicală, biochimiști, bioingineri ș.a.

Business

Business Networking Leaders – Evenimentul reprezintă o oportunitate să îți prezinți afacerea și să cunoști alți antreprenori din diferite domenii de activitate cu care să schimbi idei și experiențe.

Marketing
Marketing Strategy Bootcamp – Un curs în cadrul căruia veți învăța cum să creați o strategie eficientă de marketing prin interacțiunea cu influenceri relevanți – și cum îi puteți determina să vorbească despre produsele și serviciile dvs.

Energie

Conferința „Energia și schimbările climatice în contextul geopolitic actual” – Eveniment care va fi onorat de prezența unei personalități recunoscute la nivel internațional în domeniul schimbărilor climatice și dezvoltării durabile, dr. Hakima El Haité, președinta Internaționalei Liberale.

Arhitectură și urbanism

Mobilitate Urbană Sustenabilă – Comunitatea EuroUrbanism propune o discuție despre Mobilitate urbană– concept, idei și soluții pretabile pentru un viitor sustenabil.

 

Vezi evenimente din toate domeniile pe EventsOnline.ro!