În cadrul Conferinței de Medicina Familiei -„Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare”, cu participare internațională, ce a avut loc între 27 și 30 martie, Apollo AI Technologies a lansat un nou produs: Chat4DOC.

Chat4DOC este un chatbot dezvoltat pentru a asista medicii în accesarea informațiilor esențiale despre medicamentele avizate în România. Cu o gamă largă de funcționalități, acesta oferă acces rapid și intuitiv la informații precum interacțiuni între medicamente, indicații terapeutice, reacții adverse, contraindicații, dozaj și codificarea ICD-10.

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 17.30, dr. Sandra Adalgiza Alexiu a prezentat în plenul conferinței tema “De la FarmaChat la Medic4Chat – interacțiuni medicamentoase“, oferind o perspectivă profundă asupra evoluției interacțiunilor medicamentoase în era tehnologiei și a impactului pe care acestea îl au asupra practicii medicale moderne. Prin analiza detaliată a acestui subiect, Dr. Alexiu a ilustrat modul în care tehnologia poate revoluționa procesul de interacțiune și înțelegere a medicamentelor, contribuind astfel la îmbunătățirea calității îngrijirii pacienților și la optimizarea deciziilor terapeutice.

Chat4DOC iese în evidență nu doar prin diversitatea informațiilor pe care le furnizează, ci și ușurința în utilizare. Interfața sa prietenoasă și intuitivă face ca accesarea și gestionarea informațiilor despre medicamente să fie o experiență fluidă pentru medici. Cu acces la peste 8.500 de RCP-uri procesate și 1.7 milioane de interacțiuni medicamentoase, acest instrument este un adevărat aliat pentru profesioniștii din domeniul sănătății.

Suntem extrem de încântați să lansăm Chat4DOC, un produs inovator care va schimba modul în care medicii accesează și utilizează informațiile despre medicamente în România. Chat4DOC nu este doar un simplu chatbot, este rezultatul unei viziuni îndrăznețe și a unui angajament profund față de îmbunătățirea practicii medicale. Prin Chat4DOC, ne reafirmăm angajamentul       față de sprijinirea comunității medicale prin inovație și tehnologie avansată. Suntem convinși că acest produs va aduce beneficii semnificative pentru medici și pentru pacienții lor, contribuind la îmbunătățirea calității îngrijirii medicale în România.” afirma Mihaela Onofrei, CEO-ul companiei Apollo Technologies.

 

Dezvoltat de Apollo AI Technologies, o companie specializată în dezvoltarea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială, Chat4DOC reprezintă un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii practicii medicale în România. Pentru medicii interesați să afle mai multe despre această inovație, platforma www.chat4doc.ro oferă informații detaliate și posibilitatea de a accesa aplicația.

Chat4DOC nu este doar o soluție tehnologică, ci și o manifestare a angajamentului continuu al comoaniei Apollo Technologies de a sprijini comunitatea medicală prin soluții inovatoare și eficiente. Prin această lansare, compania demonstrează încă o dată că știința, tehnologia, arta și comunicarea pot fi integrate armonios pentru a aduce beneficii semnificative în domeniul sănătății.