Sōma Clinic, recunoscută pentru excelența sa în chirurgia plastică și estetica medicală, își consolidează poziția în domeniu prin alăturarea NORD – Grupul Medical Provita. Această uniune marchează o etapă importantă în dezvoltarea și consolidarea serviciilor medicale estetice de înaltă calitate din România.

Dr. Ovidiu Palea, fondatorul NORD-Grupul Medical Provita, a declarat pentru platforma MedicalManager.ro: „Suntem încântați de alăturarea Sōma Clinic familiei noastre medicale. Aducem împreună două echipe de elită în chirurgia plastică și estetică medicală, cu un angajament comun pentru excelență și siguranță în tratamentele oferite pacienților. Oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să ne extindem gama de tratamente, pentru a răspunde nevoilor tot mai diverse ale pacienților noștri.”

Prin alăturarea expertizei și resurselor, Sōma Clinic și  NORD – Grupul Medical Provita se angajează să ofere pacienților o gamă extinsă de tratamente și proceduri estetice, menite să îmbunătățească în mod semnificativ calitatea vieții și încrederea în sine a fiecărui pacient.

Sōma Clinic by NORD oferă o gamă variată de operații estetice și servicii medicale estetice, cu profesionalism și tehnologie de cea mai nouă generație și funcționează în cadrul Clinicii NORD Docenților (Str. Docenților, Nr. 12A, Sector 1, București).

NORD-Grupul Medical Provita este un grup de centre medicale de excelență din București. În decembrie 2023, a fost inaugurat în zona Pipera din București, noul spital construit de Grupul Nord (anterior cunoscut sub numele de Provita). Grupul NORD mai deține 1 spital în Capitală, 1 în Pitești, mai multe centre și laboratoare medicale, dar şi 1 clinică în Suceava.