În cadrul întâlnirii Ora Pacientului RoDiabet din 29 iulie 2021, Dr. Claudiu Stoicescu și Șef Lucrări la Spitalul Universitar de Urgență București a adus în discuție un subiect foarte important pentru populație la modul general despre cum putem preveni apariția complicațiilor cardiovasculare.

“Patologia cardiovasculară și în speță infarctul miocardic poate să fie prevenit prin elemente care țin de medicație și de o întelegere a nevoii igieno-dietetice”, a menționat medicul.

Mai multe detalii în video-ul de mai jos.

 

Despre Ora Pacientului

Este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmacieAstra ZenecaBoehringer IngelheimDahna, LiamedRegina MariaNovo Nordisk. 

Întâlnirile lunare RoDiabet Ora Pacientului sunt dedicate tuturor persoanelor care trăiesc cu diabet și familiilor acestora, abordând teme care să ușureze gestionarea acestei maladii și care să răspundă întrebărilor persoanelor cu diabet, precum: gestionarea corectă a diabetul în timpul pandemiei și pregătirea de ieșirea din izolare, ce este și cum controlăm hipoglicemia, obezitatea și diabetul, piciorul diabetic sau tehnologii și aplicații în sprijinul persoanelor cu diabet.

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.