Asociația Europeană pentru Studiul Obezității (EASO) susține Nordic Obesity Meeting 2022, găzduită de Asociația Daneză pentru Studiul Obezității (DSAF). Întâlnirea are loc la Copenhaga, Danemarca în perioada 17-19 noiembrie 2022.

Conferința reunește medici, dieteticieni și alți profesioniști din domeniul sănătății, alături de cercetători în obezitate din domeniile de interes. Întâlnirea are loc la Copenhaga în perioada 17-19 noiembrie.

Înainte de Nordic Obesity Meeting, și ca parte a întâlnirii, se va organiza o zi educațională despre obezitate, care va reflecta asupra „Perspectivelor privind managementul obezității” cu subiecte care cuprind de la dietă, exerciții fizice, intervenții tehnologice comportamentale, farmacologie, chirurgie obezitate, greutate neutră. abordări, stigmatizarea obezității la strategiile de prevenire.

Nordic Obesity Meeting „Novel Insights on Obezity Biology, Prevention and Management Strategies” include prezentări despre obezitate și metabolism, determinanții genetici și non-genetici ai reglării greutății corporale, inclusiv factorii de risc timpurii, păstrarea greutății postpartum și somnul; și cercetare de ultimă oră în țesutul adipos maro uman, diete foarte scăzute în calorii, subțire constituțională și rezistență la creșterea în greutate.

 

Detalii și înscriere pe  Nordic-obesity-meeting-2022/.