Atunci când auzul nu mai este cel de altă dată sau când țiuitul din ureche pare că nu dispare este momentul să consultați un medic specialist. Mulți pacienți, însă, ajung la medic prea târziu, când boala este deja într-un stadiu avansat. De aceea, este foarte important ca prima experiență a pacientului în cabinetul ORL să fie una plăcută, cu durere minimă și care să îi ofere siguranță și încredere. Acest lucru presupune ca  un cabinet medical să fie dotat cu aparatură de calitate care să ofere maximul de încredere atât medicului, cât și pacientului, atât în timpul investigației, cât și la momentul elaborării rezultatelor.

Într-un cabinet ORL  este cea mai utilizată, întrucât este cea care oferă o imagine de ansamblu a stării pacientului. Fiind utilizată zilnic, în timp își pierde din performanțe sau devine depășită din punct de vedere tehnologic.

Companiile producătoare de aparatură medicală fac zilnic progrese în găsirea unor noi metode de investigație mai simple, mai practice, mai rapide și mai precise. Unul dintre producătorii de top de aparatură medicală pentru ORL este compania italiană RESONANCE. Cu un design elegant, ergonomic și compact, audiometrele și timpanometrele italienilor sunt potrivite oricărui tip de cabinet ORL. Confecționate din materiale ușoare și echipate cu un sistem electronic de tip integrat,  sunt ideale și pentru consultații pe teren, nu doar în cabinetul medical. Dispozitivele pot fi utilizate și atunci când patologia pacientului cere o investigație mult mai amănunțită. Printre testele care pot fi efectuate cu echipamentele de la RESONANCE sunt ARLT, EFT, SISI, Bekesy, Tone Decay etc.

Ba mai mult, acestea vin cu un software  de gestionare a pacienților ce poate fi integrat cu baza de date NOAH, astfel încât informațiile acestora să nu se piardă în timp și nici să suprasolicite memoria aparatului. Fiecare dispozitiv dispune de o imprimantă termică încorporată sau atașată, în funcție de modelul ales, astfel încât, la nevoie, investigațiile pot fi tipărite prin apăsarea unui singur buton.

Întreaga gamă de audiometre și timpanometre ale producătorului RESONANCE o gasiti pe site-ul www.liamed.ro. Până la sfârșitul lunii martie, la LIAMED puteți profita de reducerea de 5% pentru oricare dintre dispozitivele RESONANCE. În plus, odată cu achiziționarea aparatului, LIAMED oferă acces gratuit, timp de 3 luni, la platforma de telemedicină TEMESED, împreună cu tot suportul tehnic aferent, pentru a aduce medicii și pacienții, deopotrivă, mai aproape.

Sursa foto: https://depositphotos.com/