Pe 27 septembrie va avea loc un eveniment de nutriție despre Dieta Ketogenică , la Hotel Hilton, Oradea, alături de Drd Maria Vranceanu și Prof Dr Mario Marchetti de la Universitatea Tor Vergata Roma.

Subiectul central va fi “Dieta Ketogenica: între pierderea în greutate și lupta împotriva bolilor metabolice”. Se vor aborda teme actuale și deosebit de importante, precum tipuri de diete ketogenice, aplicabilitatea în cazuri precum epilepsia, boala Alzheimer, Parkinson, autism, ALS, cancer și pierderea în greutate.

Împreună cu specialiștii, vom explora eficiența dietei keto în obezitate, relația sa cu fastingul și varianta modernă pentru pierderea în greutate. Vom discuta și PROTOCOLUL ITALFARMACIA AL DIETEI OLOPROTEICE SAU LIPOSUCȚIA ALIMENTARĂ , iar în cadrul evenimentului va avea loc o prezentare de produse Italfarmacia, pentru susținerea masei musculare în dietele de slăbire

Evenimentul este dedicat atât specialiștilor din domeniu, cât și persoanelor interesate să își rezolve problemele de sănătate asociate cu aceste teme.

 

Mai muște detalii aici.