Comunitatea RoDiabet se întâlnește miercuri, 26 octombrie 2022, de la ora 18.00 la Ora Pacientului Rodiabet, pentru a discuta despre ” Picioare sănătoase  în diabet”, alături de 4 invitați speciali: conf. dr. Anca Pantea Stoian, dr. Delia Reurean Pintilei, Dr. Daciana Toma  și psihologul Cristina Petruț.

Înscrierile sunt deschise pe pagina întâlnirii disponibilă aici: Webinar Ora Pacientului editia 26 – Rodiabet .

Piciorul diabetic este cea mai frecventă și cea mai precoce complicație cronică a diabetului.

1 din 15 persoane cu diabet dezvoltă probleme podiatrice și 1 din 6 persoane va avea cel puțin o ulcerație la nivelul piciorului în decursul vieții.

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma RoDiabet, completând Formularul de participare de AICI.

Poți urmări Ora Pacientului RoDiabet și live pe pagina de Facebook RoDiabet, AICI: Picioare sănătoase în diabet: Ora Pacientului Rodiabet | Facebook

Ora Pacientului RoDiabet este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare România, Alphega Farmacie, Boehringer Ingelheim, Dahna, FADR- Federația Asociațiilor Diabeticilor din România, Liamed, Medtronic, Novo Nordisk și Worwag Pharma.