Ce este Medicai?

Medicai este o platformă online care conectează medicii şi pacienţii. Pacientul nu mai trebuie să realizeze călătorii lungi și epuizante de la o clinică la alta. Acesta poate încarcă toate investigațiile imagistice și documentele sale medicale în contul Medicai. Poate solicita o a doua opinie sau o consultație online cu doar câteva click-uri.

  •  Am creat un circuit complet la care poate avea acces orice pacient, de oriunde s-ar afla.
  • Aducem în aceeași echipă toți membrii: pacient, medici, clinici și spitale.
  • Eliminăm bariera legată de infrastructură.
  • Îmbunătățim activitatea specialiștilor din domeniu.

 

Creează-ţi acum cont gratuit de pacient

Ai intrebări? Scrie-ne pe chatul de pe site şi îţi răspundem cu drag.

 

Prin contul GRATUIT pus la dispoziție în platforma Medicai, pacientul are posibilitatea de a primi investigațiile imagistice și alte documente medicale relevante într-un tip record. Contul de pacient nu are nicio limita de stocare, nicio limitare referitoarea la tipul de fișiere încărcate în arhivă.

Tot ceea ce încarcă poate fi selectat rapid și trimis către medicul lui, dar și către alți medici din platformă, precum și către clinicile și spitalele din rețea. Solicitarea ajunge instant, iar destinatarul poate face un triaj rapid și chema pacientul la o consultație fizică sau online. Sau poate oferi second opinion direct în platforma, de oriunde, cu trimitere de link de plata în prealabil.

Comunicarea poate fi făcută direct în dosarul electronic al pacientului care poate fi oricând completat cu următoarele lui investigații. Pe măsură ce cazul medical se complică sau e nevoie de o monitorizare, pe dosar pot fi adăugați medici sau echipe multidisciplinare. Datele pacientului sunt în siguranță, prin soluția noastră GDPR compliant.

Dacă pacientul are nevoie de un medic de o anumită specialitate, dar nu știe încotro să meargă, îl ajutăm noi. Tot ce trebuie să facă este să ne trimită aici dosarul lui electronic, împreună cu detalii despre cazul lui medical..

Exemplu de circuit Medicai:

Pacientul merge la una dintre clinicile Medicai pentru un CT pulmonar. De îndată ce CT-ul este gata, primește notificare pe mail că îl poate regăsi în contul lui Medicai. Acolo are propria arhivă unde mai încarcă și alte analize relevante cazului și creează un dosar electronic pe care îl trimite la un medic specialist din rețea sau către orice alt medic care nu are încă cont.

Dacă dorește să trimită dosarul către unul dintre spitalele sau clinicile din rețea, trebuie doar să caute după nume.Odată acceptată solicitarea de către medic/instituție/clinică, se creează un canal de comunicare direct integrat în dosarul pacientului. Astfel, pacientului i se pot oferi îndrumări sau solicita alte analize și investigații, fără să fie necesar că acesta să meargă fizic să le predea. Dacă în mod tradițional tot acest proces ar dura mai bine de o luna și jumătatea, prin Medicai, durata ajunge la aproximativ 2 săptămâni.

Medicai oferă pacientului acces la specialiști extraordinari, într-un timp mai scurt, mai puține bătăi de cap și un traseu fără drumuri inutile pentru o diagnosticare rapidă și un tratament potrivit.