Vă invităm la cel de-al șaptelea webinar al Programului „CRED în Medicină”, cu tema Comunicarea cadrelor medicale cu pacienții, în situații conflictuale sau potențial conflictuale. Întâlnirea va avea loc joi, 25 iulie, de la ora 15.00, pe ZOOM.

Această ediție este dedicată comunicării eficiente în cadrul interacțiunilor medicale dificile. În cadrul acestei întâlniri digitale, vom aborda subiecte esențiale pentru fiecare cadru medical, precum:

  • Semne timpurii ale unor situații cu potențial conflictual și cum le prevenim;
  • Modalități eficiente de comunicare în situații tensionate;
  • Tehnici pentru gestionarea conflictelor și reducerea stresului în relația cu pacienții și familiile acestora;
  • Strategii pentru menținerea unei atmosfere de respect și încredere, chiar și în condiții de presiune.

Invitatele acestei ediții sunt:

Ada PALEA, Director General, NORD – Grupul Medical Provita;

Conf. Univ. Dr. Nicoleta BERBEC, Medic primar Hematologie Clinică, Director Medical la NORD – Grupul Medical Provita;

As. Med. Dr. Petronela Cristina CHIRIAC, Evaluator Servicii de Sănătate, Vicepreședinte la Asociația pentru Managementul Calității în Sănătate;

Lect. Univ. Dr. Narcisa Gianina CARANFIL, Psihoterapeut, Lector la Universitatea „Petre Andrei” din Iași;

Moderatoare: Izabela MARINESCU, Jurnalist TVR, Producător şi realizator al podcastului „Poveşti sănătoase”.

Pentru a confirma GRATUIT participarea, vă rugăm să completați formularul de înregistrare, disponibil aici: https://www.credinmedicina.ro/comunicarea-cadrelor-medicale-cu-pacientii-in-situatii-conflictuale-sau-potential-conflictuale/

___

Webinarul Comunicarea cadrelor medicale cu pacienții, în situații conflictuale sau potențial conflictuale este al șaptelea din cadrul Programului CRED în Medicină, derulat de Oameni și Companii, cu suportul NORD-Grupul Medical Provita și este dedicat tuturor cadrelor medicale care interacționează cu pacienți și aparținători ai acestora.

Partener în promovarea evenimentului: platforma EventsMax.ro.

Programul CRED în Medicină” susține și promovează standarde înalte de Comunicare, Respect, Etică și Demnitate în practica medicală. Pentru mai multe informații, vizitați www.credinmedicina.ro .