Societatea de Neuropatie Diabetică – Neurodiab organizează  cea de-a 8-a ediție a Congresului Național de Neuropatie Diabetică, cu participare internațională, pe 14 octombrie 2021, în format ONLINE.
Congresul Neurodiab este singura manifestare științifică din România dedicată neuropatiei diabetice. În cadrul acestei manifestări științifice, se vor prezenta noutățile și progresele înregistrate în domeniul neuropatiei diabetice.
Diabetul zaharat rămâne o provocare continuă, datorită faptului că, în evoluția sa, determină complicații cronice la nivelul tuturor organelor și sistemelor, dintre care una dintre cele mai frecvente si invalidante este neuropatia diabetică.

Pe parcursul evenimentului, participanții vor avea șansa să ia contact și să schimbe experiențe și bune practici cu experți la nivel internațional specializați în prevenția, diagnosticul și tratamentul modern al neuropatiei diabetice, cât și lideri de opinie din România.

Evenimentul urmărește un program științific de înaltă calitate și cuprinde conferințe urmate de paneluri de discuții, precum și prezentări de caz dedicate tehnicilor moderne de diagnosticare precoce și de tratament al neuropatiei diabetice.

Pentru mai multe detalii viziteză pagina evenimentului: https://neurodiab.org/evenimente/congres-national/2021/
Pentru înscriere accesează linkul de mai jos: https://neurodiab.org/…/congres…/2021/registration/