În perioada 6-9 martie 2024, în Florența, Italia, va avea loc cea de-a 17-a Conferință internațională privind tehnologiile avansate și tratamentele pentru diabet.​

Inovație, noutăți și progrese în tratamentul diabetului și tehnologie. ATTD este întâlnirea supremă pentru a descoperi cele mai recente cercetări, dispozitive și dezvoltări la nivel mondial în domeniul diabetului.

Experți de top, clinicieni, cercetători, profesioniști din industrie, asistente medicale și antreprenori vor împărtăși din experiența lor informații cu privire la schimbările rapide din domeniu.

 

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .