„Manifestările științifice din domeniul medical sunt esențiale în evoluția unui sistem de sănătate, în general, și în parcursul profesional al specialiștilor din sănătate, în particular. Acestea vin cu noi cunoștinte în raport cu practica medicală, dezbateri pe subiecte de interes, schimb de cunoștințe și experiențe, dar și descoperirea ultimelor inovații în ce privește tratamentul sau diagnosticul unei afecțiuni”, spune Conf. Univ. Dr. Anca Pantea Stoian, Disciplina de Diabet, nutriţie şi boli metabolice, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, într-o declarație pentru platforma EventsOnline.ro.

Despre conținutul acestor evenimente, Conf. Univ. Dr. Anca Pantea Stoian subliniază: „Conținutul evenimentelor științifice medicale este în general coordonat de societăți profesionale acreditate, o altă garanție a contribuției importante a acestora la dezvoltarea profesională a participanților.”

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnlineaici, și vezi cele mai importante informații și noutăți din industria evenimentelor!