Președintele Comisiei de diabet, nutriție și boli metabolice a Ministerului Sănătății, Conf. Dr. Anca Pantea Stoian, este unul dintre speakerii de top din domeniul medical listați pe portalul EventsOnline.

Conf. Dr. Anca Pantea Stoian este Președintele Comisiei de diabet, nutriție și boli metabolice a Ministerului Sănătății și cadru didactic în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, medic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice din București, Vicepreședinte CEDA – Asociația Central-Europeană pentru Diabet.

În luna iunie 2022 Conf. Dr. Anca Pantea Stoian a devenit primul diabetolog român ales vicepreședinte al Asociației Central Europene a Diabetului (CEDA). Din această onorantă postură, Conf. Dr. Anca Pantea Stoian a coordonat organizarea în condiții excepționale a celui de-al 54-lea Congres Central European Diabetes Association (CEDA), ce s-a desfășurat în luna iunie 2023 la București. La Congres au participat peste 500 medici cu experiență, atât de la nivel internaţional cât şi din România, autorități din sistemul medical românesc, reprezentanți ai prestigioaselor universități din România şi ale celor mai importante organizații europene din domeniul diabetului.

“Timp de cinci zile, în România au fost prezenți unii dintre cei mai importanți lideri din domeniul diabetologiei de la nivel european, din peste 20 țări, și, alături de colegi din România, am identificat noi perspective de colaborare în diabet. România are o puternică tradiție în diabet, astfeșl că putem să punem umărul și să fim parte la construirea unor punți puternice de colaborare la nivel european în  domeniul diabetului. Știința, schimbul de experiență și interacțiunea au reprezentat direcții fundamentale pentru ediția din acest an a Congresului CEDA”.

De asemenea, Conf. Dr. Anca Pantea Stoian îndeplinește cu mult succes funcția de Coordonator al Comitetului Științific RoDiabet – cea mai importantă platformă dedicată comunității de diabet și boli metabolice din România.

Pe platforma EvenstOnline.ro găsiți profilul de Speaker profesional al Conf. Dr. Anca Pantea Stoian, inclusiv prezentări anterioare și domeniile în care este invitată să conferențieze. Experiența profesională și managerială de top face din Conf. Dr. Anca Pantea Stoian un speaker de prim rang, capabil să aducă o perspectivă importantă și să adauge valoare evenimentelor la care participă în calitate de contributor. Descoperiți mai multe informații despre Conf. Dr. Anca Pantea Stoian și experiența sa remarcabilă pe EventsOnline.ro.

De asemenea, puteți utiliza platforma EvenstOnline.ro pentru a identifica și conectați cu alți speakeri de top, potriviți evenimentelor pe care le organizați. Indiferent de natura evenimentului dvs., EventsOnline.ro oferă o gamă variată de profesioniști în domenii precum tehnologie, sănătate, marketing și multe altele. Descoperiți propunerile noastre de speakeri inspiraționali care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.