Marți, 25 ianuarie 2022, începând cu ora 18.00 toți cei interesați de managementul diabetului și de inovațiile care au schimbat în mod fundamental viața persoanelor cu diabet în cei 100 de ani de la descoperirea insulinei, sunt așteptați la webinarul RoDiabet.

Invitații ediției sunt diabetologii: Conf. Dr. Anca Pantea Stoian – UMF Carol Davila din București și Prof. Dr. Bogdan Timar, Decan al Facultății de Medicină de la UMF Victor Babeș din Timișoara. Înscrierile sunt deschise pe pagina întâlnirii, disponibilă aici: https://www.rodiabet.ro/insulina-100-editie-adresata-medicilor-diabetologi/.

Pentru lungă perioadă de timp diagnosticul de diabet era echivalentul unei sentințe de moarte. Lucrurile s-au schimbat însă în 1821, în momentul descoperirii insulinei, una dintre cele mai mari realizări medicale din toate timpurile, care continuă să salveze milioane de vieţi.

Pentru a marca acest moment dar și drumul și progresele înregistrate din acel punct până în 2022, vă invităm la dezbaterea din 25 ianuarie, unde vom discuta despre:

 

DESPRE PROGRAMUL INSULINA 100: CĂLĂTORIA, MOȘTENIREA ȘI DRUMUL ÎNAINTE

Întâlnirea din 25 ianuarie 2022 este parte a programului Insulina 100 dezvoltat de platforma RoDiabet cu susținerea partenerilor Novo NordiskRegina MariaAlliance Healthcare și Farmaciile Alphega.

Anul 2021 marchează centenarul descoperirii insulinei, considerată una dintre cele mai mari realizări medicale din toate timpurile, care continuă să salveze milioane de vieţi în întreaga lume.

Pentru a marca acest moment și a pune în evidență drumul și progresul înregistrate din acel punct până în 2021 alături de provocările pe care viitorul le dezvăluie, comunitatea RoDiabet organizează o serie de 10 întâlniri în parteneriat cu diverse comunități dezvoltate de Oameni și Companii. Întâlnirea din 25 ianuarie 2022 este proiectul dedicat comunității medicilor diabetologi, nutriție și boli metabolice.

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 130 comunități business și profesionale și 35 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.