Platforma DespreCancer.ro organizează joi, 25 februarie, începând cu ora 18.00, prima ediție a webinarului Ora pacientului cu boli oncologice, având tema Afecțiunile oncologice feminine.

Medici specialiști, reprezentanți ai autorităților din sănătate și asociațiilor de pacienți sunt invitați să împărtășească pacienților cele mai noi informații despre afecțiunile oncologice feminine, prevalența acestora în rândul populației din România, dar și importanța nutriției, a consilierii psihologice și opțiunile de tratament.

Întâlnirea se va desfășura pe platforma Zoom și va fi transmisă live pe pagina de Facebook a platformei DespreCancer.ro. Participarea este gratuită pentru pacienți și medici, pe baza confirmării prealabile prin completarea formularului din invitație.

Comunitatea DespreCancer.ro este o comunitate de business dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.