Miercuri, 29 septembrie ne întâlnim la cea de-a 11-a ediție a dezbaterilor digitale Caspa.ro, pentru a marca Ziua Mondială a Siguranței Pacientului. Tema ediției din acest “Îngrijirea sigură a mamelor și nou- născuților” atrage atenția asupra riscurilor și greutăților la care sunt supuse mamele și nou-născuții la nivel mondial în momentul nașterii, povară accentuată și de pandemia mondială Covid – 19.

În fiecare an, începând din 2019, din inițiativa OMS – Organizația Mondială a Sănătății, celebrăm în 17 septembrie Ziua Mondială a Siguranței Pacientului. În fiecare an este selectată o nouă temă, pentru a atrage atenția asupra unei zone prioritare de siguranța pacienților.

Iar dacă privim cifrele de mai jos, înțelegem de ce îndemnul ““Acționează ACUM pentru o naștere sigură și decentă” este extrem de potrivit și urgent.

Vă așteptăm miercuri, 29 septembrie 2021, pentru a încerca sa aflăm împreună cum putem lupta pentru a proteja viața, sănătatea și respectul pentru mame și nou-născuți.

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma Caspa.RO, completând Formularul de participare de AICI.

Detalii suplimentare despre această întâlnire puteți citi pe pagina dedicata accesibila AICI.

 

Despre Comunitatea CASPA.RO

Caspa.ro este platforma digitală a Comunității Asociațiilor de Pacienți din România, un proiect dezvoltat de Oameni și Companii din iunie 2015. Din septembrie 2017 comunitatea beneficiază de propria platformă digitală unde reunim proiectele, programele și toate inițiativele asociațiilor de pacienți. Săptămânal cele mai importante știri sunt reunite într-un newsletter transmis gratuit abonaților, la care vă puteți înscrie AICI.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici