Membrii comunității Caspa.ro vor discuta vineri, 17 februarie 2023, de la ora 13.00, alături de 3 invitați speciali, despre sănătatea ochilor, afecțiunile care apar în mod frecvent și despre importanța îngrijirii lor corecte. Vor fi alături de noi și vor răspunde întrebărilor privind afecțiunile ochilor prof.dr. Cătălina Corbu și dr. Maria Marinescu de la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București, Mihaela Marinovici, Marketing Manager Thea Pharma și moderatorul Cristina Petruț.

Înscrierile sunt gratuite și se realizează prin completarea formularului disponibil AICI.

Aproximativ 80% din amintirile pe care le avem le datorăm ochilor. O afecțiune oculară se poate instala pe nesimțite și din păcate, trecem de multe ori cu vederea faptul că acestea se pot agrava, mai ales la vârste înaintate. Depistate la timp afecțiunile oculare pot fi tratate și condiția inițială se poate recupera.

Te așteptăm la întâlnirea Caspa.ro, pentru a afla:

  • Cum poți să ai grijă de ochii tăi și să previi afecțiunile oculare
  • Cum îngrijești ochii copiilor / personelor în vârstă
  • Ce simptome trebuie să te trimită la medic
  • Cum ai grijă de ochii tăi după o intervenție chirurgicală.

Detalii suplimentare sunt disponibile pe pagina întâlnirii, AICI.

Întâlnirea este organizată în cadrul campaniei ”Lumina ochilor tăi cere cea mai mare atenție”, dezvoltată de comunitatea farmaciilor comunitare Alphega, cu susținerea partenerului Thea Pharm și susținerea asociațiilor de pacienți FADRCOPACFABC și CASPA.

Comunitatea CASPA.RO – Comunitatea Asociațiilor de Pacienți

Întâlnirea din 17 februarie este parte a activităților comunității Caspa.ro – Comunitatea Asociațiilor de Pacienți, dezvoltată de Oameni și Companii din iunie 2015 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaPfizerRegina MariaBoehringer IngelheimAlphega Farmacie.

Din septembrie 2017 comunitatea beneficiază de propria platformă digitală, unde reunim proiectele, programele și toate inițiativele asociațiilor de pacienți. Săptămânal cele mai importante știri sunt reunite într-un newsletter transmis gratuit abonaților, la care vă puteți înscrie AICI.