În cadrul programului AM360: Managementul integrat al asistenței medicale va avea loc un nou webinar, care va aborda importanța stabilirii unui echilibru în viața profesională a asistenților medicali, pentru o calitate mai bună a vieții personale și profesionale și pentru a evita, astfel, burnout-ul și alte situații similare.  Evenimentul, programat pentru data de 28 mai, ora 15:00, va avea titlul „Calitatea vieții profesionale a personalului de asistența medicală”.

Moderatoarea evenimentului, Ines Nerina, Blogger, Antreprenor, Președintele Asociației Type 1 Dreamer, o va avea alături pe Cristina Chiriac, Asistent medical principal licențiat și Doctor în Medicină. Cristina Chiriac este cunoscută și ca evaluator de servicii medicale, autor de cărți și articole de specialitate în asistența medicală, precum și în calitate de cadru didactic în învățământul medical postliceal și universitar clinic.

Subiecte care vor fi discutate:

  • Factorii de stres și epuizare în rândul personalului medical: presiunea timpului, sarcinile multiple, încărcătura emoțională ș.a.;
  • Impactul burnout-ului asupra îngrijirii pacienților;
  • Strategii și tehnici de gestionare a stresului și prevenire a epuizării;
  • Echilibrul între viața personală și cea profesională și importanța delimitării eficiente a celor 2 dimensiuni.

Pentru a participa GRATUIT la eveniment, vă puteți înscrie completând formularul disponibil aici: https://lp.eventsmax.ro/am360-managementul-integrat-al-asistentei-medicale-ed3/#inregistrare

Evenimentul se va desfășura online, pe ZOOM, oferind profesioniștilor din domeniul asistenței medicale din toată țara oportunitatea de a se conecta.

AM360: Managementul Integrat al Asistenței Medicale este un program dezvoltat de Oameni și Companii în cadrul platformei EventsMax.ro și reprezintă un angajament pentru dezvoltarea continuă a practicilor de management și calitate în asistența medicală din România. Acest webinar face parte dintr-o serie de evenimente care vor aduce contribuții semnificative la dezvoltarea și îmbunătățirea domeniului.