Au început înscrierile pentru Conferința Europeană de Ultrasonografie – Euroson PoCUS School Vienna

European Ultrasound Working Group in Family Medicine – EUVEKUS, împreună cu LIAMED, vă invită la Conferința Europeană de Ultrasonografie – Euroson PoCUS School Vienna, care va avea loc în perioada 9-10 septembrie, la Universitatea de Medicină din Viena

Conferinţa Euroson este realizată sub patronajul Federației Europene de Ultrasonografie în Medicină și Biologie – EFSUMB, la care este afiliată organizația EUVEKUS (Grupul de Lucru European de Ultrasonografie în Medicină de Familie), și este un eveniment acreditat EACCME cu 16 credite EMC.

Tema conferinței, „The Point of Care Ultrasonography in Primary Medicine and Ambulatory Healthcare – Updates and Perspectives”, subliniază importanța folosirii tehnicilor de ultrasonografie în medicina de familie, pentru diagnosticarea timpurie a unor eventuale afecțiuni. Participanții vor avea oportunitatea să ia parte la cursuri teoretice, dar și la o serie de workshopuri practice de ecografie. Demonstrațiile vor fi transmise live pe internet, iar cei prezenți la workshop le vor putea urmări pe ecrane de mari dimensiuni. LIAMED va pune la dispoziția organizatorilor aparatura medicală necesară pentru workshopuri și va asigura suportul tehnic pentru transmisiunea online a întregului eveniment.

Mai multe detalii și programul evenimentului îl găsiți pe site-ul https://eurosonpocus.com/ .

Înscrierile se fac accesând linkul https://eurosonpocus.com/pricing/