Miercuri, 3 iulie, începând cu ora 15.00, vă invităm la o nouă ediție multidisciplinară a webinarului „Ora specialistului”, care se va desfășura online, pe Zoom.

În cadrul acestei ediții, cu tema Abordarea multidisciplinară în tratamentul obezității, vom analiza în profunzime soluțiile terapeutice, dar și chirurgicale, disponibile pentru combaterea acestei afecțiuni.

Alături de noi vor fi trei specialiști de renume, care vor împărtăși din cunoștințele și experiența lor:

  • Dr. Horațiu Cristian Popescu-Vâlceanu, Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, va aborda managementul nutrițional și metabolic al pacienților cu obezitate;
  • Dr. Iulia Cîrstoc, Medic specialist Endocrinologie, va vorbi despre aspectele endocrinologice și modul în care tulburările hormonale influențează obezitatea;
  • Dr. Victor Diaconu, Medic primar Chirurgie Generală, specialist în Chirurgia Obezității, va prezenta perspectivele chirurgicale în tratamentul obezității.

Moderarea evenimentului va fi asigurată de jurnalistul Dorin Chioțea, care va facilita discuțiile și va asigura un dialog interactiv între speakeri și participanți.

Scopul acestui eveniment este de a oferi o abordare integrată și detaliată a tratamentului obezității, subliniind importanța colaborării dintre specialiști, pentru obținerea celor mai bune rezultate în pierderea în greutate și îmbunătățirea stării generale de sănătate a pacienților.

Participarea la webinar este gratuită, iar înscrierile se pot face accesând linkul următor: https://lp.eventsmax.ro/abordarea-multidisciplinara-in-tratamentul-obezitatii-webinar-nord/ !

***

Webinarul „Abordarea multidisciplinară în tratamentul obezității” este organizat la inițiativa și cu suportul NORD – Grupul Medical Provita.

Managementul și promovarea evenimentului sunt fost asigurate de Oameni și Companii și platforma EventsMax.ro.