Prof. Dr. Lucian Dorobanțu: Posibilitatea de a combina tehnicile endovasculare cu chirurgia salvează pacienți și oferă soluții minim invazive

„Tehnicile minim invazive și tehnicile hibride sunt din ce în ce mai folosite. Chirurgii vasculari sunt într-o poziție unică, pentru că sunt unii dintre puținii chirurgi care pot să combine metodele chirurgicale deschise cu metodele endovasculare. De multi ori, posibilitatea de a combina tehnicile endovasculare cu chirurgia, salvează pacienți și oferă soluții minim invazive”, a declarat Prof. Dr. Lucian Dorobanțu, medic primar Chirurgie Cardiovasculară, în cadrul webinarului Ora specialistului, cu tema Boala arterială periferică.

Loading

Despre diabet

Latest

Dr. Gabriela Florian: Diabetul zaharat la copil poate apărea la orice vârstă

”Când spui diabet pediatric sau diabet la copil, te gandesti oarecum universal la diabetul de tip 1 , dar nu înseamnă doar asta”, a declarat pentru platforma RODIABET, Dr. Gabriela Florian, medic primar pediatru, medic rezident diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, medic şef secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

Viața cu diabet

Latest

Viață sănătoasă

Latest