ACES a pregătit 4 noi ediții ale cursurilor ”Cum să îți pui pacienții pe pompă de insulină”. Trei dintre ele sunt dedicate începătorilor și vor avea loc în Brașov, Craiova și Timișoara, iar avansații sunt așteptați cu mare drag și informații actualizate la ediția de pe 02 martie, organizată în București.

Pe lângă cursurile pentru inițierea tratamentului cu ajutorul pompelor de insulină, ACES pregătește alte 2 traininguri, în București și Brașov, la care se va discuta despre ”Insulinoterapia avansată și aplicațiile sale dedicate”.

Înscrieri și detalii despre participare, mai jos:
19 -21 ianuarie: Brașov, Curs pentru începători”Cum să îți pui pacienții pe pompă de insulină”
Înscrieri aici: https://forms.gle/zTNwVnLkDXWkAuhx9

 

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .