”Sunt situații nefericite, când familia reprezintă o barieră, când părinții refuză să accepte boala copilului, refuză să-l sprijine în decizii. Noi medicii nu renunțăm niciun moment la încercarea de a schimba această atitudine și este nevoie de ceva mai multă energie, dar nimic nu este prea mult atunci când vrei să câștigi familia de partea ta. Bucuria mea este că, în general, comunicăm bine cu familiile și de fiecare dată caut motivația pentru a aduce pacientul și familia lui alături de mine” a susținut Prof. Dr. Doina CatrinoiuUniversitatea Ovidius din Constanța la întâlnirea RoDiabet – Ora Pacientului din 9 decembrie 2021.

Webinarul Ora Pacientului RoDiabet

Ora Pacientului RoDiabet este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare România, Alphega FarmacieAstra ZenecaBoehringer Ingelheim, Dahna, LiamedMedtronic, Novo Nordisk.  

Întâlnirile lunare RoDiabet Ora Pacientului sunt dedicate tuturor persoanelor care trăiesc cu diabet și familiilor acestora, abordând teme care să ușureze gestionarea acestei maladii și care să răspundă întrebărilor persoanelor cu diabet, precum: gestionarea corectă a diabetul în timpul pandemiei și pregătirea de ieșirea din izolare, ce este și cum controlăm hipoglicemia, obezitatea și diabetul, piciorul diabetic sau tehnologii și aplicații în sprijinul persoanelor cu diabet.

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici