În data de 23 inuarie va avea loc Sesiunea Grupurilor Diabet Zaharat, Nutriție, Boli Metabolice și NefroMF.

Continuăm și în 2024 seria de evenimente Sesiunile Grupurilor de Lucru ale SNMF în care colegi medici de familie dezbat împreună cu dumneavoastră teme de actualitate, specifice medicinei de familie.

Vă așteptăm așadar cu prezentări științifice de actualitate, susținute de medici cu specialitatea Medicină de Familie, membrii în grupurile de lucru, în care să discutăm despre diagnosticul și monitorizarea pacienților cu patologii din sfera diabetului a bolilor metabolice sau renale.

Evenimentul este creditat cu 6 EMC!

 

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .