Școala de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, organizată de Societatea de Neuropatie Diabetică și Asociația Română de Podiatrie se va desfășura în zilele de 4-5 Iulie, la hotelul MyContinental din Sibiu. La fel ca în anii precedenți, evenimentul este găzduit în comun de către ambele asociații.

Programul științific al Școlii de Vară 2024 este unul de înaltă calitate și care dorește să evidențieze ultimele noutăți din cele două domenii medicale. Invitați la acest eveniment sunt lideri de opinie de renume, atât din țară cât și din străinătate.

Conform tradiției, împreună cu speakerii de renume aducem în fața participanților o informație valoroasă, cu potențial educativ ridicat. Această afirmație este valabilă atât pentru cercetătorii din domeniul medical cât și pentru profesioniștii din domeniul sănătății care au în grija lor pacienți cu diabet și mai ales, complicații ale diabetului (neuropatie diabetică, picior diabetic).

 

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .