Ora Pacientului RoDiabet din 17 iunie 2021 este dedicată unui subiect destul de rar atins în discuțiile cu medicul diabetolog și chiar în discuțiile cu familia persoanelor cu diabet: HIPOGLICEMIA.

Hipoglicemia este una dintre cele mai supărătoare consecințe ale diabetului și afectează viețile a mii de români în fiecare zi. Rămâne însă una dintre cele mai puțin discutate și conștientizate aspecte ale diabetului.

În cadrul întâlnirii de joi, 17 iunie 2021, de la ora 18.00 vom discuta despre:

  • Simptomele hipoglicemiei și cum identifici semnele din timp
  • Cum tratezi hipoglicemia și previi episoadele de hipoglicemie severă
  • Cum poți să reduci riscul de complicații pe termen lung.

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma RoDiabet, completând Formularul de participare de AICI.

Întâlnirea va fi moderată de Conf. Dr. Anca Pantea Stoian, coordonatorul Comitetului Științific RoDiabet și profesor în cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, alături de psihologul Cristina Petruț, Vicepreședinte FADR- Federația Asociațiilor Diabeticilor din România. Invitatul special al acestei ediții  este  dr. Daniel Cosma, medic diabetolog, nutriție și boli metabolice. 

Dacă subiectele propuse v-au stârnit interesul și aveți întrebări pe care ați dori să le transmiteți invitaților noștri, puteți face acest lucru utilizând formularul de AICI.

Toate detaliile întâlnirii sunt disponibile pe pagina întâlnirii care poate fi accesată urmând acest LINK.

 

Ora Pacientului RoDiabet

Este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmacieAstra ZenecaBoehringer Ingelheim, DahnaLiamedNovo Nordisk și Regina Maria.

Întâlnirile lunare RoDiabet Ora Pacientului sunt dedicate tuturor persoanelor care trăiesc cu diabet și familiilor acestora, abordând teme care să ușureze gestionarea acestei maladii și care să răspundă întrebărilor persoanelor cu diabet, precum: cum gestionăm corect diabetul în timpul pandemiei și cum ne pregătim de ieșirea din izolare, ce este și cum controlăm hipogliemia, obezitatea și diabetul, piciorul diabetic sau tehnologii și aplicații în sprijinul persoanelor cu diabet.

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 33 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale administrate. De pe platformele digitale ale acestor comunități din sănătate, educație, business sau administrație publică se transmit, periodic, newslettere către persoanele conectate la comunități. O listă cu  platformele digitale Oameni și Companii puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.