Dacă vrei să afli CUM și DE CE apar complicațiile cardiovasculare la persoanele cu diabet, care sunt efectele glicemiei crescute asupra inimii, cum să recunoști sau dacă poți să previi aceste complicații urmărește Ora Pacientului RoDiabet ediția 14, disponibilă acum și pe YouTube. 

Am avut onoarea să-i avem alături de noi în cadrul acestei ediții pe: Conf. Dr. Anca Pantea Stoian (Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București), Cristina Petruț (Psiholog și Vicepreședinte FADR), iar invitatul special al acestei ediții a fost renumitul medic cardiolog de la Spitalul Universitar de Urgență din București, dr. Claudiu Stoicescu.

Pentru oricine vrea sa afle despre cum apar complicațiile cardiovasculare, cum le putem recunoaște, controla și preveni umăriți înregistrarea integrală a evenimentului în materialul video de mai jos.

Despre Ora Pacientului

Este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmacieAstra ZenecaBoehringer IngelheimDahna, LiamedRegina MariaNovo Nordisk. 

Întâlnirile lunare RoDiabet Ora Pacientului sunt dedicate tuturor persoanelor care trăiesc cu diabet și familiilor acestora, abordând teme care să ușureze gestionarea acestei maladii și care să răspundă întrebărilor persoanelor cu diabet, precum: gestionarea corectă a diabetul în timpul pandemiei și pregătirea de ieșirea din izolare, ce este și cum controlăm hipoglicemia, obezitatea și diabetul, piciorul diabetic sau tehnologii și aplicații în sprijinul persoanelor cu diabet.

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.