Viaţa cu diabet zaharat este un act de echilibru constant. Diabetul te obligă să îți faci activitățile zilnice în timp ce ții un balon în echilibru, în aer, în mod constant: balonul nostru albastru ţinând locul glicemiei pe care încerci să o menţii la nivel normal, în fiecare moment al zilei.

Rodiabet și ACES – Asociația pentru Consiliere și educație în sănătate se alătură în acest an echipei Medtronic și lansează provocarea #BlueBalloonChallenge 2022, pentru a creşte gradul de conştientizare şi pentru a înţelege mai bine cum este să trăieşti cu diabet.

Ajută-ne să facem mai vizibil efortul acestor persoane în gestionarea bolii!!

Cum poți contribui?

Realizează şi trimite o filmare cu tine făcând activităţile zilnice, cât timp menţii în echilibru un balon albastru. Completează formularul de mai jos pentru a trimite filmulețul pe care l-ai realizat sau link către postarea ta de pe rețelele sociale și nu uita să folosești tot timpul #BlueBalloonChallenge:

https://www.rodiabet.ro/blue-balloon-challenge-2022/

Iar dacă ești din Iași ne vedem duminică, 13 noiembrie 2022, de la ora 18.00 în Grădina Palas pentru a răspunde împreună provocării #BlueBalloonChallenge2022!

Asigurăm noi baloanele şi iluminatul albastru!