Echipa Diabtronic a pregătit un eveniment special dedicat copiilor cu diabet zaharat de tip 1. Cei mici vor învăța informații utile despre diabet și dispozitivele medicale inteligente prin multă distracție și joacă alături de invitatul de onoare, Lenny the Lion.

Evenimentul “La joacă cu Lenny” va avea și un bufet suedez, cu un meniu special adaptat pentru copii. La eveniment pot participa atât copiii, cât și părinții lor.

Alături de participanți va fi prezentă Dr. Mihaela Vlăiculescu, specialist în Diabet, Nutriție și Boli metabolice.

La acest eveniment veți învăța totul despre sistemul de monitorizare continuă a glicemiei Guardian 4 și pompa MiniMed 780G, sisteme ce ajută la urmărirea, reglarea și stabilizarea glicemiei prin tehnologie avansată, precum și la prevenirea episoadelor hipo și hiperglicemice.

Evenimentul va avea loc pe 17 iunie, între orele 10-15.00, la Société Gourmet Bucharest (Str. Marcel Iancu nr. 9, București).

Formularul de înscriere este disponibil aici

Diabtronic, prima comunitate digitală de diabet din România, este un proiect Diabnutrimed în parteneriat cu Medtronic, lider mondial în domeniul tehnologiei, serviciilor și soluțiilor medicale.