Asociaţia pentru Studii Reno-Metabolice şi Nutriţionale (ASRMN) organizează cea de-a 8-a ediție a Conferinţei Internaţionale Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat şi al Complicaţiilor Sale (InterDiab), ce se va desfăşura în perioada 3-5 martie 2022, într-o versiune mai flexibilă, ca eveniment hibrid, fizic şi online.

Tema generală la INTERDIAB 2022 este Diabetul zaharat – interferențe în medicina internă.

“Prin acest eveniment științific care va reuni un număr remarcabil de profesioniști din specialități precum diabet, nutriție și boli metabolice, cardiologie, endocrinologie, nefrologie, neurologie, ne propunem să evidențiem importanța parcurgerii ultimelor studii și standarde terapeutice într-o întâlnire interdisciplinară. Tema generală a INTERDIAB 2022 este Diabetul zaharat – interferențe în medicina internă, și va aduce împreună invitaţi prestigioşi din România și din străinătate, din ţări precum Grecia, Italia, Turcia, Germania, Portugalia, Israel, Marea Britanie, SUA, Ungaria”, a declarat Prof. Dr. Cristian Serafinceanu, Președinte al Comitetului de Organizare INTERDIAB 2022 și Președintele Asociației pentru Studii Renale, Metabolice și Nutriționale.

Conferința InterDiab 2022 este organizată în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice „Prof. Dr. N.C. Paulescu”, Societatea Română de Cardiologie, Societatea Română de Endocrinologie și Societatea Română de Nefrologie.

Detalii și înscriere pe Interdiab.mediamed.ro.