4 specialiști recunoscuți discută despre ”Gestionarea eficace a neuropatiei diabetice”, miercuri, 20 martie, de la ora 18.00 la Ora Specialistului Rodiabet. Vor fi alături de noi 2 medici diabetologi – prof. dr. Cornelia Bala și conf. dr. Anca Pantea Stoian, un medic neurolog – dr. Armand Frăsineanu și un medic de familie – dr. Daciana Toma, sub atenta moderare realizată de psiholog Cristina Petruț. Dezbaterea este deschisă tuturor profesioniștilor din domeniul sănătății, iar înscrierile sunt deschise aici: https://www.rodiabet.ro/ora-specialistului-rodiabet-editia-9/. 

Neuropatia diabetică este cea mai frecventă com­pli­ca­ţie a diabetului zaharat şi afectează ambele componente ale sistemului nervos (somatică şi vegetativă).

2 din 3 persoane cu diabet suferă de neuropatie diabetică, dar afecțiunea este mult subdiagnosticată, atât în România cât și la nivel mondial.

Screeningul, diagnosticul precoce și tratamentul corect al neuropatiei diabetice ar permite creșterea calității vieții pacienților cu diabet, scăderea riscului de morbiditate și amputații și scăderea costurilor dedicate îngrijirii medicale.

Te așteptăm la Ora Specialistului Rodiabet, pentru a afla direct de la specialiști:

  1. Cum facem evaluarea și diagnosticul neuropatiei diabetice
  2. Care e rolul echipelor multidisciplinare în managementul neuropatiei diabetice
  3. Cum putem preveni și gestiona complicațiile asociate neuropatiei diabetice.
  4. Care sunt ghidurile și standardele naționale și internaționale în gestionarea neuropatiei diabetice.

Vino alături de noi pentru a avea ocazia de a vedea o perspectivă detaliată și actualizată asupra aspectelor clinice și strategiilor de gestionare a neuropatiei diabetice, care să îți permită îmbunătățirea practicii medicale și a rezultatelor pentru pacienți.

Pentru a te înregistra și a primi linkul de acces la dezbatere, te rugăm să completezi formularul nostru de înscriere aici:Ora Specialistului Rodiabet ediția 9 – Rodiabet.