Ford a prezentat noul Capri, renașterea unui model legendar care intră în lumea mașinilor electrice sub forma unui crossover coupé și aduce din nou în lumina reflectoarelor numele care a făcut istorie timp de aproape două decenii.

Designul remarcabil scoate în evidență linii și elemente clasice ale legendarului model Capri, evidențiate în culori puternice și atractive, precum Vivid Yellow și Blue My Mind. Interiorul luxos propune o atmosferă minimalistă și digitală, cu materiale moi la atingere și scaune față sculptate dintr-o singură piesă.

În dotarea de serie au fost incluse acces și pornire fără cheie, scaune față și volan încălzite, control al climatizării cu două zone și scaun șofer cu funcție de masaj și memorie. Tehnologia inovatoare propusă pentru integrarea sistemului multimedia SYNC Move permite ca ecranul central de 14,6 inchi să culiseze în sus și în jos pentru a oferi cel mai confortabil unghi de vizualizare sau pur și simplu pentru a se potrivi cu stilul și preferințele  dumneavoastră.

Telefoanele mobile inteligente se integrează perfect folosind tehnologia fără fir, atât pentru Android Auto, cât și pentru Apple CarPlay. De asemenea, în echiparea de bază este posibilă și încărcarea fără fir a dispozitivelor mobile.

Pentru o escapadă perfectă, Capri oferă un spațiu de încărcare de până la 572 de litri, o podea reglabilă pentru portbagaj, o MegaConsolă de 17 litri în cotiera față în care încape chiar și un laptop, dar și un spațiu secret și securizat pentru depozitare, denumit Private Locker.

Pachetul tehnologic include 12 senzori ultrasonici, 5 camere și 3 radare care susțin sisteme avansate de asistență, printre care Assisted Lane Change și Clear Exit Warning.

În versiunea cu autonomie extinsă, cu un motor de 286 CP pe puntea spate, Capri poate parcurge peste 620 km cu o singură încărcare, iar bateria de 77 kWh se poate încărca de la 10 la 80% în doar 28 de minute. Bateria versiunii AWD cu două motoare are o capacitate de 79 kWh și permite o viteză maximă de încărcare de 185 kW. Puterea maximă de 340 CP îi permite o accelerație 0-100 km/h în 5,3 secunde.

Prin programul Rabla Plus, Capri Extended Range RWD (286 CP) are un preț de 41.900 de euro cu TVA. Comenzile sunt deja deschise.

 

Află mai multe informații despre noul Ford Capri la ATI Motors Holding pe DN 28 km 10 sau online pe https://www.ford-iasi.ro/.