Aplicația pentru mobil Farmacia Alphega este disponibilă gratuit și poate fi descărcată din Google Play și App Store

După lansarea în timpul perioadei de urgență a serviciului de rezervare online a produselor în Farmaciile Alphega, comunitatea de farmacii trece la o nouă etapă în digitalizarea procesului farmaceutic și anunță disponibilitatea aplicației ”Farmacia Alphega”, care permite operarea rețetei prescrise de medic direct în farmacie. Practic drumul pacientului de la medic la farmacie se scurtează. Acesta devine cu atât mai simplu și rapid pentru cei care acceseaza serviciile de telemedicină și primesc rețeta în variantă electronică de la medic. Singura deplasare efectuată va fi doar pentru ridicarea produselor din farmacie, odată ce clientul este notificat de către farmacist în acest sens.

Soluția are ca scop sprijinirea clienților și farmaciștilor, venind ca un răspuns la nevoia de a asigura un flux cât mai bun al produselor farmaceutice pentru pacienți în perioadele de criză, dar nu numai.

Aplicația Alphega Farmacie este un instrument integrat pentru managementul sănătății creat pentru a ajuta utilizatorii să aibă acces mai rapid la medicamententele și produsele farmaceutice de care au nevoie, să își administreze la timp tratamentul, să se informeze cu privire la un stil de viață sănătos și să beneficieze de beneficii exclusive, printre care se numără vouchere, reduceri sau promoții.

Cum poate fi accesat serviciul?

Aplicația Alphega Farmacie este disponibilă în AppStore și în Google Play. După instalare, utilizatorul parcurge un proces care include câțiva pași simpli, intuitivi pentru trimiterea rețetei în farmacie: accesează funcția Rețetele mele, selectează cea mai apropiată farmacie Alphega, adaugă fotografia rețetei și înregistrează cererea. Ulterior va fi notificat prin mesaje SMS și în aplicație cu privire la statusul comenzii. Pacientul va fi contactat de farmacist pentru solicitarea de detalii suplimentare, dacă este cazul.

Serviciul este disponibil gratuit și imediat pentru orice utilizator al aplicației.

Dacă te întrebi care sunt beneficiile instalării aplicației, îți facem mai jos un scurt rezumat:

  • Ai acces mai ușor la produsele din farmacie
  • Poți vizualiza o gama largă de produse disponibile
  • Reduci timpul de așteptare pentru ridicarea comenzii
  • Poți continua foarte ușor tratamentul
  • Ai o legătură directă cu farmacistul
  • Ai acces la oferte în baza cardului de fidelitate Club Alphega
  • Poți vedea în timp real statusul privind evoluția comenzii
  • Poți primi notificări din partea farmacistului pentru rețetele tale recurente, ca să ai în vedere pregătirea reteței pentru luna următoare.

 

Farmacia Alphega

Este comunitatea de farmaciști independenți lansată în anul 2001 și având ca scop principal îmbunătățirea calității vieții pacienților și a comunității din care aceștia fac parte, contribuind astfel la îmbunătățirea la scară extinsă a sănătății în comunitățile în care este prezentă.

Alphega Farmacie este prezentă în 8 țări și recent a intrat pe piața farmaceutică din România, facilitându-le pacienților accesul la un serviciu de sănătate inovativ și performant.

Descarcă acum GRATUIT aplicația Farmacia Alphega din Google Play sau App Store!