Chatbotul care revoluționează practica medicală și farmaceutică din România este deja disponibil medicilor și farmaciștilor. Cu o gamă largă de funcționalități avansate și un acces instant la informații medicale de încredere, Pharmachat este perfect pentru orice medic și farmacist.  

Pharmachat oferă o soluție completă și eficientă pentru gestionarea complexă a interacțiunilor medicamentoase. Cu peste 1,7 milioane de interacțiuni între medicamente în baza noastră de date, puteți obține rapid răspunsuri la întrebări complexe și puteți identifica potențialele interacțiuni între medicamente în cazul diferitelor patologii din sănătate. Este un instrument indispensabil pentru luarea deciziilor informate și pentru asigurarea celei mai bune îngrijiri pacienților. 

Într-o lume tot mai digitalizată, Pharmachat aduce tehnologia de vârf în domeniul asistenței medicale. Cu o interfață intuitivă și prietenoasă, asistentul nostru virtual transformă rutina zilnică a medicilor și farmaciștilor, permițându-le să economisească timp prețios și să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat – pacienții lor. 

Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru cu Alphega, una dintre cele mai mari rețele de farmacii din România, care a recunoscut potențialul și beneficiile aduse de Pharmachat. Lucrând împreună, ne propunem să aducem această tehnologie inovatoare în fiecare farmacie și cabinet medical din țară, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor medicale și farmaceutice oferite pacienților” transmite Mihaela Onofrei, fondator și CEO al Apollo Technologies. 

Pharmachat a fost dezvoltat de o companie românească, Apollo AI Technologies, specializată în dezvoltarea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială. Aplicația este pusă la dispoziția medicilor și farmaciștilor cu susținerea partenerului Alphega. Pentru informații suplimentare despre Pharmachat și despre modul în care puteți accesa aplicația dacă sunteți medic sau farmacist, accesați platforma www.pharmachat.ro.