Săptămâna aceasta, pe 19.05.2021, începând cu ora 11:00, se va desfășura ultimul episod al Ediției I din proiectul Școala Inimii, inițiat de Asociația Pacienților cu Insuficiență Cardiacă Optim Cardio împreună cu Dr. Heart.

În această sesiune online finală, Dr. Ștefan Busnatu va aborda un subiect important în care va prezenta noțiuni esențiale privind creșterea calității vieții pacienților cu boli cardiovasculare și nu numai: Recuperarea cardiovasculară și cum ne poate îmbunătăți calitatea vieții.

Dr. Ștefan Busnatu este medic cardiolog la Clinica de Cardiologie a Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni”, doctor în Științe medicale, Șef Lucrări U.M.F. ”Carol Davila” din București și Tânăr ambasador al României în prevenție cardiacă (ESC/EAPC).

Durata evenimentului va fi de 45 de minute, din care 20 de minute vor fi dedicate prezentării temei, iar 20-25 de minute vor fi alocate sesiunii de întrebări și răspunsuri în direct.

De asemenea, urmărirea webinar-ului gratuit este posibilă pe pagina de Facebook Cardiologie Moderna și pe pagina de Facebook Dr. Ștefan Busnatu (Dr. Heart). Pentru a avea posibilitatea de a comunica direct în aplicația Zoom în care se va desfășura sesiunea medical-educativă, organizatorii invită pe cei interesați să se înscrie prin completarea următorului FORMULAR.