Centrul de Boli Cardiovasculare NORD se adreseaza tuturor bolilor cardiace ale adulților și oferă standarde europene de tratament al acestor boli.

Într-o lume medicală în continuă evoluție, Centrul de Boli Cardiovasculare NORD susține progresul medicinei cardiovasculare în Romania. Mai mult, Centrul este configuurat ca un partener de încredere pentru cei afectați de boli de inimă.

Contribuția la evoluția medicinei cardiovasculare în România

„Prin Centrul nostru, ne dorim să avem un impact benefic în comunitate și să scădem influența bolilor cardiovasculare, prin metode de screening și diagnostic rapid. De asemenea, actualizăm continuu standardele de tratament și contribuim activ la implementarea celor mai noi protocoale și a celor mai avansate tehnologii cardiovasculare,  pentru a putea oferi tratamentul potrivit fiecărui pacient. În prezent, Centrul nostru pune la dispoziția pacienților toate investigațiile și metodele diagnostice, dar și toate mijloacele de tratament cardiologic și de chirurgie cardiacă”, dezvăluie Dr. Monica Trofin Medic primar Cardiologie, Centrul de Boli Cardiovasculare NORD.

Partener de încredere pentru pacienți

„Angajamentul față de pacienți se traduce prin grija echipei noastre, formate din chirurgi, cardiologi, asistenți și infirmiere, care lucrează împreună, oferind confort și sprijin bolnavilor cardiaci și familiilor acestora. Centrul creează o rețea bazată pe încredere și colaborare în care, fiecare membru îți aduce aportul pentru siguranța pacienților în fiecare etapă a tratamentului și a recuperării lor”, subliniază Dr. Trofin.

_______

Dr. Monica Trofin este medic primar cardiologie în cadrul Centrului de Boli Cardiovasculare NORD, care funcționează sub umbrela noului Spital NORD din Pipera. Acest centru funcționează ca un sistem integrat de investigare, diagnosticare și terapii medicale intervenționale și chirurgicale a bolilor cardiovasculare.

Începând cu decembrie 2023, noul spital construit de Grupul NORD (anterior cunoscut sub numele de Provita) a fost deschis în zona Pipera din București. Grupul Nord mai deține un spital tot în Capitală, mai multe centre și laboratoare medicale, dar şi o clinică în Suceava, prima extindere a brandului medical în afara Capitalei.