În cadrul evenimentului Ora Pacientului RoDiabet, din 29 iulie Dr. Claudiu Stoicescu a explicat pe înțelesul tuturor că nu există garanții în ceea ce privește dezvoltarea bolilor cardiovasculare la pacienții cu diabet zaharat.

Șef lucrări Dr. Claudiu Stoicescu, Spitalul Universitar de Urgență București: “Când un pacient vine la mine cu o medicație corect condusă de un diabetolog și ma întreabă dacă are garanția că nu va face o boală cardiovasculară, răspunsul meu este că nu există această garanție, nimeni nu poate garanta faptul ca pacientul nu va face ateroscleroză”.

Detalii în materialul video de mai jos.

Despre Ora Pacientului

Este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmacieAstra ZenecaBoehringer IngelheimDahna, LiamedRegina MariaNovo Nordisk. 

Întâlnirile lunare RoDiabet Ora Pacientului sunt dedicate tuturor persoanelor care trăiesc cu diabet și familiilor acestora, abordând teme care să ușureze gestionarea acestei maladii și care să răspundă întrebărilor persoanelor cu diabet, precum: gestionarea corectă a diabetul în timpul pandemiei și pregătirea de ieșirea din izolare, ce este și cum controlăm hipoglicemia, obezitatea și diabetul, piciorul diabetic sau tehnologii și aplicații în sprijinul persoanelor cu diabet.

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.