Colegiul Medicilor Gorj și MedWay Events organizează pe 5 și 6 mai, la Târgu Jiu, cea de-a doua ediție a evenimentului „De la prevenție la tratament în patologiile cronice”.

Evenimentul se va desfășura fizic la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu (lângă Debarcader).

Tematica este interdisciplinară și va include prezentări interesante susținute de lectori de renume din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București și de lideri de opinie din județul Gorj.

Evenimentul se adresează următoarelor specialități: alergologie și imunologie clinică, anatomie patologică, anestezie și terapie intensivă, boli infecțioase, cardiologie, chirurgie generală, dermatovenerologie, diabet, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, geriatrie și gerontologie, hematologie, medicină de familie, medicină de laborator, medicină de urgență,  medicină internă, medicina muncii, medicină sportivă, medicină fizică şi de reabilitare,  medicină clinică, nefrologie, neurologie, obstetrică – ginecologie, ‎ oftalmologie, otorinolaringologie, ortopedie și traumatologie, psihiatrie, pneumologie, reumatologie, recuperare medicală, urologie.

 

Colegiul Medicilor din România a creditat acest eveniment științific cu 12 credite EMC.

Programul evenimentului poate fi accesat aici, iar lista completă a lectorilor aici.

Pentru a participa la eveniment, accesați linkul de înscriere

Pentru alte detalii legate de eveniment, puteți contacta organizatorii la email office@medwayevents.ro sau tel. 0744 366 199