Knox Enterprise Firmware-Over-The-Air (E-FOTA) este o soluție de afaceri care vă permite să gestionați versiunile programelor firmware pe dispozitivele mobile Samsung, pentru a maximiza eficiența costurilor.

Knox E-FOTA face parte din Knox Suite. Prin intermediul acestei soluții inovatoare, puteți administra cu ușurință versiunile Android OS ale flotei dumneavoastră. Doar asigurați-vă că versiunea potrivită este instalată pe fiecare device, la momentul potrivit. Puteți avea încredere în stabilitatea aplicațiilor datorită actualizărilor realizate intuitiv, fără să vă fie întreruptă munca, pentru a vă bucura de productivitate maximă.

Asigurați-vă că fiecare device are versiunea OS cea mai potrivită pentru afacerea dumneavoastră

Samsung Knox E-FOTA previne actualizarea automată nedorită a versiunii OS pentru perioada de timp dorită. De asemenea, puteți alege versiunea OS pe care o doriți pentru toate device-urile corporate, asigurând o funcționare optimă cu aplicațiile și cu modelele dispozitivelor dumneavoastră. Funcționează, de asemenea, și cu versiuni care nu sunt cele mai recente.

Această soluție inovatoare de la Samsung vă permite să utilizați testarea pe dispozitivele beta și să implementați o versiune OS complet calificată pe flota dumneavoastră, fără surprize nedorite.

Pentru un control perfect al programului de update, puteți implementa actualizarea software-ului fără să fie necesară interacțiunea cu utilizatorul acelui device. Trebuie doar să asigurați o supraveghere completă a statusului actualizării, prin monitorizarea dashboard-ului în sistem cloud.

Programați actualizări la momentul potrivit pentru dumneavoastră și pentru angajați

Cu Samsung Knox E-FOTA, puteți maximiza continuitatea și flexibilitatea afacerii cu o gamă largă de opțiuni de actualizare, cum ar fi actualizarea la o anumită oră și actualizarea în funcție de nivelul bateriei, starea de încărcare sau conectivitate.

De asemenea, puteți să amânați și să setați cu precizie momentul actualizării software, dacă angajații dumneavoastră se află în mijlocul unor sarcini importante. Aveți opțiunea de a importa și sincroniza informații despre dispozitive din Managementul Mobilității Întreprinderii (EMM).

„Nou” nu înseamnă întotdeauna „mai bine”

Trebuie să știți că este bine să împiedicați dispozitivele să facă actualizări automate și nedorite ale versiunilor sistemului de operare pentru orice perioadă de timp. Prin intermediul Samsung Knox E-FOTA, dispozitivele rulează versiunea de sistem de operare complet testată și calificată, în timp ce testele QA ale celei mai recente versiuni sunt încă în desfășurare.

Asigurați-vă compatibilitatea cu aplicațiile dvs. de afaceri și modelele de dispozitive, optând pentru versiuni care nu sunt cele mai recente. Folosiți mai întâi testarea beta pe dispozitivele de probă, apoi implementați versiunea complet calificată a sistemului de operare în flota dvs., fără surprize nedorite.

 

Soluția Knox E-FOTA poate fi achiziționată de la B2B Expert Mobile Conection, distribuitorul business to business Samsung Electronics pentru România.