Colegiul Medicilor Gorj împreună cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și Academia de Științe Medicale vă invită să vă înscrieți la conferința medicală „MANAGEMENTUL DIABETULUI ZAHARAT – CENTRAT PE PACIENT”, care face parte din programul SMARTDIAB, coordonat științific de Prof. Univ. Dr. Gabriela Radulian.

Manifestarea va avea loc online, pe 7 mai și are statut de Conferință de Educație Medicală Continuă, fiind creditată cu puncte EMC.

Specialitățile creditate: diabet, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, oftalmologie, neurologie, psihiatrie, cardiologie, nefrologie, pediatrie, dermatologie, chirurgie, ortopedie, medicină de familie, medicina interna, medicina fizica si de reabilitare.

Tematica acestei conferințe este legată și de diagnosticul cât mai precoce al diabetului zaharat, intervenția prin optimizarea stilului de viață și controlul metabolic prin tratament specific, precum și reducerea factorilor de risc cardiovasculari. Pornind de la faptul că persoanele cu diabet zaharat și cu complicații cronice au nevoie de un management integrat, apare noul concept multidisciplinar adresat îngrijirii acestora, punând accentul pe importanța individualizării tratamentului, în scopul înregistrării unor progrese reale în creșterea calității vieții lor.

Taxa de participare este de 100 de lei pentru înscriere până la data de 2 mai 2021 și se poate achita cu cardul sau în contul RO69 INGB 0000 9999 0886 8185, deschis la ING Bank, beneficiar, SC MedWay Events SRL, CUI 40629094.

 

ÎNSCRIERE

DETALII DESPRE EVENIMENT