Bolile cardiovasculare reprezintă una dintre cele mai grave complicații ale diabetului și principala cauză de deces. Pacienții cu diabet au un risc de 4 ori mai mare să dezvolte boli cardiovasculare și să sufere un accident vascular sau un infarct.

Iată motivele pentru care Ora Pacientului RoDiabet din 29 iulie este dedicată acestui subiect extrem de important pentru toate persoanele cu diabet. Întâlnirea are loc joi, începând cu ora 18.00, iar invitatul special al ediției este Șef Lucrări Dr. Claudiu Stoicescu, cardiolog la Spitalul Universitar de Urgență din București.

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma RoDiabet, completând Formularul de participare de AICI.

Detalii suplimentare despre această întâlnire puteți citi pe pagina dedicata accesibila AICI.

Despre Ora Pacientului

Este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmacieAstra ZenecaBoehringer IngelheimDahna, LiamedRegina MariaNovo Nordisk. 

Întâlnirile lunare RoDiabet Ora Pacientului sunt dedicate tuturor persoanelor care trăiesc cu diabet și familiilor acestora, abordând teme care să ușureze gestionarea acestei maladii și care să răspundă întrebărilor persoanelor cu diabet, precum: gestionarea corectă a diabetul în timpul pandemiei și pregătirea de ieșirea din izolare, ce este și cum controlăm hipoglicemia, obezitatea și diabetul, piciorul diabetic sau tehnologii și aplicații în sprijinul persoanelor cu diabet.

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.