Asociația Română pentru Chirurgie Endoscopică organizează, în perioada 28 septembrie – 01 octombrie 2022, la Timișoara, ARCE 2022 – Al XI-lea Congres Național al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică, Al XIII-lea Simpozion Național de Chirurgie Bariatrică și Metabolică și Al III-lea Simpozion Național de Chirurgie Robotică.

Tema generală a congresului, Minimal Invasive Surgery – Knowing better, doing better, vine să sublinieze, încă o dată, rolul principal asumat de către A.R.C.E. de a dezvolta o educație chirurgicală valoroasă pentru toți participanții.

Programul științific al Congresului va conține numeroase conferințe, sesiuni interactive, sesiuni video susținute de experți recunoscuți național și internațional. Cursurile și workshop-urile pre-Congres vor reprezenta pietre importante depuse în pavajul perfecționării profesionale pentru participanți.

“Cu toții sperăm ca actualul context epidemiologic (și restricțiile în ceea ce privește organizarea de evenimente) să aibă un final fericit. Sunt convins că majoritatea dintre dumneavoastră își doresc să poată participa din nou la un congres de chirurgie de înaltă ținută științifică. La succesul acestui Congres va contribui fiecare dintre dumneavoastră, împărtășind cu ceilalți colegi experiența și expertiza dumneavoastră în chirurgia minim invazivă. Vă așteptăm cu mult drag la Timișoara la un nou capitol ce se va scrie în istoria A.R.C.E. și de care ne vom aduce aminte cu plăcere”, Prof. Dr. Ciprian Duță, Președinte A.R.C.E. și Președintele Congresului.

 

Detalii și înscriere pe Ralcom.eventsair.com.