Ediția din acest an a Conferinței Spital-Connect are loc în perioada 23-25 noiembrie 2022, la Predeal. Spital-Connect este un eveniment de referință pentru domeniul sanitar, o întâlnire tradițională a comunității de management de spitale publice din România, și face parte din programul de comunicare profesională Management Medical Modern în Spitalele Publice, lansat de Oameni și Companii în 2007 și ajuns la a 27-a ediție.

Una dintre temele aflate pe agenda acestei ediții o reprezintă achizițiile publice și PNRR, și va fi susținută de Amalia Duță, Consultant & Trainer Achiziții Publice-PMA ConsultingAmalia Duță are o vastă experiență în domeniul achizițiilor publice, iar în cadrul conferinței va oferi soluții și noi perspective în procesul de achiziții publice. De asemenea, va expune pașii de urmat, începând cu inițierea unei proceduri și până la încheierea unui contract. Vom avea ocazia să aflăm care sunt noutățile legislative și cum pot spitalele să beneficieze de fondurile din PNRR pentru modernizare.

Detalii despre alocutorii invitați și opțiunile de participare la Spital-Connect sunt disponibile pe platforma  SpitalConnect.ro. Reprezentanții instituțiilor publice (spitale sau alte organizații din domeniul sanitar) se pot înscrie prin completarea formularului de participare disponibil aici.