Despre tehnologia care schimbă viețile persoanelor cu diabet discutăm în sesiunea specială organizată joi, 4 mai 2023 cu susținerea partenerului Medtronic România, parte a Conferinței Caspa.ro.

Săptămâna aceasta, în 4-5 mai 2023, la București, asociațiile de pacienți se reunesc la Conferința Națională a Comunității Asociațiilor de Pacienți Caspa.ro, iar ziua de joi este dedicată sesiunilor speciale, în care abordăm în sesiuni paralele pe teme de nișă, în care reunim asociațiile în funcție de specificul patologiei care le definește. Vom discuta despre tehnologia care influențează în mod semnificativ viața persoanelor cu diabet, despre navigarea pacientului oncologic în sistemul de sănătate și pașii pe care am reușit să îi facem în managementul acestei boli în România sau despre schimbările pe care la aduc noile reglementări în decontarea seriviciilor dedicate gestionării autismului.

Asociații puternice. Pacienți protejați”, aceasta este tema centrală a întâlnirii cu numărul nouă a comunității asociațiilor de pacienți – Caspa.ro, iar înscrierile continuă completând formularul disponibil aici: https://www.caspa.ro/asociatii-de-pacienti-participare-la-conferinta-nationala-caspa-editia-9/.

Companii puternice au decis să susțină această întâlnire a asociațiilor de pacienți din întreaga țară și vor fi alături de noi la întâlnirea din 4-5 mai 2023:

cu toții parteneri constanți ai comunității asociațiilor de pacienți – Caspa.ro.

Întâlnirea Comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa va oferi oportunitatea de a împărtăși experiențe și de a identifica strategii și soluții  inovatoare pentru a aborda problemele din sistemul de sănătate din România. Află mai multe detalii aici: https://www.caspa.ro/conferinta-nationala-caspa-editia-9/   .

Conferința Națională CASPA este un eveniment important pentru comunitatea de pacienți din România și oferă o platformă excelentă pentru colaborare și schimb de experiențe. Dezvoltată de Oameni și Companii din anul 2015, cu scopul de a sprijini și de a crește vizibilitatea comunității de pacienți din România, comunitatea CASPA se bucură de sprijinul partenerilor Alliance HealthcareFarmaciile Alphega,  MedtronicPfizerSanofi și Nord- Grupul Medical Provita.