Vezi la ce evenimente pe tema diabetului ai posibilitatea să participi în perioada următoare. EventsOnline îți prezintă evenimentele pe teme de diabet publicate în platformă, care se vor desfășura fizic sau online, în prima jumătate a acestui an.

Obezitatea și sindromul metabolic la intersecția dintre specialități este un eveniment online ce aduce în atenția medicilor rolul nutriției și importanța acesteia, precum și modul în care nutriția ajută în gestionarea factorilor de risc pe lângă tratamentul medicamentos al pacienților. Evenimentul se desfășoară pe 16 februarie, online.

Atelierele de neuropatie diabetică și picior diabetic au ca obiectiv prevenirea, diagnosticul precoce, examinarea, tratarea și managementul neuropatiei diabetice, respectiv a piciorului diabetic. Mai sunt 2 evenimente fizice programate pentru perioada următoare, la Craiova și Sibiu.

Noi perspective asupra complicațiilor diabetului zaharat este un eveniment online, organizat pe 23 februarie în cadrul programului educațional “Medicina metabolică și nutrițională”.

 

Congresul Bolile Cronice Netransmisibile, un eveniment de tradiție al Federației Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, ajunge în 2023 la cea de-a XII-a ediție. Se va desfășura între 24 și 25 februarie la București.

INTERDIAB va aborda subiecte ca: modificări în farmacoterapia reducerii în greutate, obezitatea – între patologie și stil de viață etc și va fi organizat în perioada 9- 11 martie, la București.

Politici publice și aspecte științifice în domeniul diabetului vor fi dezbătute, în perioada 7-10 iunie, la București, în cadrul Congresului Central European de Diabet – CEDA 2023.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.