Va invitam sa completati datele de mai jos si sa fiti informat despre activitatile din cadrul Comunitatilor dezvoltate de Oameni si Companii!

In calitate de membru al comunitatilor Oameni si Companii veti putea primi invitatii la diferite evenimente si activitati care au loc in cadrul comunitatilor si veti fi informat periodic despre lucruri relevante in legatura cu aceste comunitati (infomatii profesionale, de business, noutati etc). Aceste comunicari pot contine uneori si informatii cu caracter comercial furnizate de ceilalti membrii ai comunitatii.

Veti avea in permanenta  posibilitatea de a va informa despre calitatea de membru in comunitatile Oameni si Companii si puteti sa renuntati in orice moment la calitatea de membru al acestor Comunitati, in situatia in care veti dori acest lucru.

In calitate de membru al Comunitatilor noastre vom prelucra datele dumneavoastra personale pentru a va putea oferi serviciile corespunzatoare calitatii de membru. Detalii despre modalitatea in care compania noastra prelucreaza datele dumneavoastra le puteti gasi aici.