LIAMED va fi prezent și anul acesta la Conferința Națională „Rolul spitalelor municipale, orășenești, mono-specialitate în îmbunătățirea actului medical prezent și perspective”, care se va desfășura în perioada 2 – 3 septembrie, la Buhuși.

Evenimentul este deja la a treia ediție, iar până acum s-a bucurat de un foarte mare succes în rândul participanților. La dezbateri sunt invitați peste 300 de medici, asistenți medicali, farmaciști, responsabili cu managementul calității, manageri de spitale, dar și evaluatori ai serviciilor de sănătate. Prima zi este dedicată bioinginerilor medicali, asistenților medicali, asistenților sociali și specialiștilor în domeniul sanitar. În cea de-a doua zi a conferinței este programat simpozionul „Pacientul-punctul de întâlnire între specialiștii din domeniul medical”.

LIAMED va fi prezent la eveniment cu un stand expozițional, la care vor fi expuse echipamente medicale de chirurgie și ATI. Compania va fi prezentă cu monitoare de funcții vitale, infuzomate, injectomate, dar și trusă completă de instrumentar chirurgical.

Mai multe detalii despre portofoliul LIAMED puteți afla direct de la colegii care se vor afla la stand sau de pe site-ul www.liamed.ro.